ROBERT PAELEMAN BVBA
Industriezone Begijnenmeers 15
1770 Liedekerke
Tel: +32(0)53/66.33.66 Fax: +32(0)53/67.32.30
info@robertpaeleman.be
Aluminium schrijnwerk
Aluminium zit in de lift, zowel in de bouw- als renovatiewereld. De redenen hiervoor zijn heel divers, maar de esthetische waarde is heel belangrijk. Aluminium is verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, kleuren  en vormen. Het materiaal kan dan ook makkelijk in elke stijl ge´ntegreerd worden. Het is bovendien drie keer lichter dan ijzer, erg stabiel, hard, duurzaam Ún recycleerbaar.  Aluminium biedt tevens de perfecte oplossing inzake isolatie, comfort en veiligheid. De thermisch ge´soleerde profielen van Sapa Building System verbeteren de totale isolatie van uw woning, condensatie maakt geen schijn van kans.
Aluminium is ook heel inbraakveilig: het is hoogwaardig en extreem hard, biedt weerstand tegen vervorming en is geschikt om alle hang- en sluitwerk eraan te bevestigen.
Ten slotte houdt aluminium rekening met de consument: aluminium profielen zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en kleurvast. Ze rotten, roesten noch barsten. Kortom, met aluminium zit je goed.
Aluminium is een dankbaar bouwmateriaal. Het is een heel licht metaal, maar oersterk en zeer duurzaam. Het buigt niet waardoor elke vervorming is uitgesloten. Op de koop toe is het perfect en zonder al te veel energie oneindig recycleerbaar.  Aluminium geeft u de vrijheid te bouwen zoals u het zelf wil.

Alle aluminium constructie worden in onze eigen werkplaats door bekwame vakmannen gemaakt waarna deze door onze eigen bekwame plaatsers op de werf geplaatst worden.

Neem gerust met ons contact op voor een volledig vrijblijvende offerte. We bespreken graag samen uw project. Samen helpen wij uw droom te realiseren.

Je kan bij ons terecht voor uw ramen en deuren, schuiframen, veranda, grodijngevels, lichtstraten en brandwerende ramen en deuren, vouwdeuren ...

Zowel voor kleine als grote projecten kan U bij ons terecht.

Voor onze consturctie werken wij met SAPA aluminium profielen. Voor alle technische gegevens omtrent hun profielen verwijzen wij U graag door naar hun website www.sapagroup.com/nl/sapa-building-system-be

Onze erkening als SAPA ALUMINIUM VAKMAN staat garant voor het beste resultaat.